Февруари влезе в своите права. Астрологът Тамара Глоба редовно прави зодиакална

...
Февруари влезе в своите права. Астрологът Тамара Глоба редовно прави зодиакална
Коментари Харесай

Астролог предрече фантастични промени за три зодии през февруари

Февруари влезе в своите права. Астрологът Тамара Глоба постоянно прави зодиакална прогноза, като акцентира три зодии, които ги чакат обилни промени.

Сред късметлиите този път са Телец, Дева и Козирог.

За представителите на Телците февруари ще донесе кариерен напредък, само че Глоба акцентира, че старите рани в персоналните връзки ще се усетят.

Специалистът изясни, че на подсъзнателно равнище те не престават да въздействат на живота им. Затова Глоба предложи да се работи с тези рани и да не се връщат назад в подсъзнанието, защото осъзнаването и приемането на болката ще им помогне да не вършат неточности в бъдеще.

Като цяло през новия интервал на годината Глоба акцентира, че Телците би трябвало да употребяват всичките си умения и опит, което способства за кариерното израстване. А новите източници на ентусиазъм ще станат спомагателна помощ и източник на сила за себеизразяване и цялостна реализация.

Отделно Глоба посъветва представителите на тази зодия да спрат да се пробват да бъдат като някой различен, а да бъдат себе си. Само по този начин ще съумеят да реализират задачите си.

Девите, макар обстоятелството, че през февруари ще им липсва обич заради прекалено самовглъбяване, ще получат преференциално финансово предложение. Глоба предлага да се съгласите и самоуверено да стъпите в незнайното без застраховка и без справедливи аргументи.

В края на краищата те ще получат тежки удари с меки обятия. Всичко това би трябвало да се прави на основата на доверие освен в хората към вас, само че и в интуицията и самия живот.

През февруари Козирозите ще бъдат изправени пред въпроса да вземат значимо персонално решение и няма смисъл да го отсрочват повече. За да създадат това обаче, те би трябвало да изхвърлят всички пречещи условия, тъй като тогава Козирозите най-сетне ще могат да усетят усета на свободата.

След това ще пристигна ново преференциално предложение, което ще се отрази в промоция нагоре по кариерната стълбица. Глоба предлага да го приемете с лекост и отворени прегръдки и да се насладите на момента.

В края на краищата, по този метод животът ще отвърне на Козирозите и ще прогони страховете за несбъднатите фантазии от сърцата им.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР